5 flip Tips

1. ved udvikleren. Har bygherren havde et vellykket projekt før? Hvad er datoen for afslutning? Gør din forskning? Sørg for at du har en meget omfattende idé om projektets afslutning. Jeg ser det mere og mere hvor folk holder ud kontrakter og indskud, og udvikleren er ikke bevæger sig så hurtigt som investor havde fået at vide. Bærer omkostningerne skal analyseres ved omkostningerne ved forsinkelser. Når ved hjælp af en fast ejendom professionel være sikker på, at han eller hun kender og går over disse omkostninger.
2. Vær sikker på, at kontrakten er overdrages. Jeg ser sidst at der er restriktioner på tildelinger. Mange gange disse oplysninger kommer som en overraskelse til investoren. Jeg kan se udviklere med regler, der siger, at køberen ikke kan tildele kontrakten, indtil han eller hun har boet der i et år eller før en bestemt procentdel af condo enheder er solgt. Udvikleren kan holde de bedste enheder for enden, hvilket gør tildeling før der næsten umuligt.
3. kig til gebyrer. For nylig, har udviklerne opladning tildeling gebyrer, der kan være fem tal. For at tildele kontrakten, har køberen til at betale et gebyr til udvikleren. Også, nogle udviklere siger at videresalg skal gøres internt. Køberen har til at bruge udviklerens fast ejendom associate. For medarbejdere, der er fint, men for købere eller investorer, er det ikke altid en god ting.
4. ved penge. Det er vigtigt, at du ved, du bør få professionel hjælp, som fra en statsautoriseret revisor (CPA), om igangværende skatteforpligtelser. Så for investorer, fast ejendom fagfolk bør råde dem til at få regnskabsmæssig rådgivning, og som vil hjælpe dem bestemme, om at holde kontrakten eller enheden i et stykke tid, før de videresælge det.
5. ved det lokale område. Når det kommer til en bestemt investeringsejendom, skal du eller din real estate professional opleves i det pågældende område og i dette kvarter. Hvis markedet har nået top pris, skal investorerne være advarede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.