En lektion på loppemarked

For dem af jer der ikke kender, startede jeg min virksomhed 9 år siden på loppemarked. Jeg tror bagsiden af alt sjovt, at jeg havde, og da jeg begyndte at sælge ud af odds og slutter, at jeg havde omkring huset.
Efter at have været der for et stykke tid jeg bemærket noget hurtigt, at jeg kunne købe visse produkter fra “newbies”, der var ved at komme og så smide det på mit bord, for flere $ og voila en værdifuld lektie.
Dette er, hvad jeg gjorde 2 år! Jeg gik igennem min anden graviditet tilbringe hver weekend på loppemarked. Jeg fik lidt af loppemarked bug.
Jeg holdt min borde sat op til hver weekend og havde en følgende af kunder. Når folk så, at jeg havde unikke varer, holdt de kommer tilbage til at tjekke hvad jeg havde.
Nu hurtigt fremad 9 år og nej, jeg er ikke sælger på loppemarked længere. Det var før jeg vidste om eBay. Så hvad er den seneste værdifuld lektie lærte jeg for nylig fra loppemarked?
Min mand elsker framing billeder, han gik i skole, fik udstyr, og nu gør indramning for venner, familie og kollegaer. Det er en sjov hobby, som han har forvandlet til en ekstra strøm af indtægter til vores familie.
For nylig, vi har gået til loppemarked i weekenden, det er stadig i vores blod. Lol. Ofte vil du finde virksomheder, der ønsker at ud belastning produkt, måske det er lettere beskadiget, osv. Nå, lavede han en kontakt med en mand, der var villig til at sælge rammer ham for så snavs billig, kun på grund af en mark her eller der, vi kan nemt male over.
Nu vi er i stand til at videregive disse besparelser på andre og samtidig har nogle fantastiske rammer for os selv.
Alt dette fik mig tænker om hvordan jeg kan udlevere denne lektion for dig.
Som en auktion sælger du måske har ikke tænkt på loppemarkedet er et fantastisk sted at få produkter, men her er nogle gode tips, som jeg lærte fra dengang loppemarked:
1) Hvis du ønsker at få de “bedste” fund, skal du gå kigge på markedet første ting om morgenen, selv mens de er alle stadig oprettelsen af. Og selvfølgelig før de andre sælgere har en chance for at købe fra nye leverandører. Dette betyder normalt, at der omkring 630 er på søndag.
2) en masse gange hvad sker i slutningen af dagen er, folk har gjort de fleste af deres penge, så de er villige til off indlæse deres varer til en billig pris eller endda give det væk til dig. Bare gå og hænge ud når folk begynde at pakke, og jeg er sikker på, du vil høre nogle sælgere råber “5,00 for resten.” De ønsker ikke at bære noget hjem, især hvis de ikke regelmæssigt sat på loppemarkedet. (Vores loppemarked her er så populær, at jeg kender en fyr, der har solgt der for 8 år og stadig ikke kan få en “almindelig” spot).
3) tilgang ejeren af loppemarked, lad ham vide, at hvis sælgere forlade noget bag, du er villig til at få fat i det op. Nu, Vær ikke kræsen, fordi han ville hellere donere det, end at sidde med en kræsne person. Så hvis du tilbyde dette så være parat til at tage de fleste eller alle hvad han tilbyder.
4) Hvis du finder nogen, der har et fantastisk produkt til salg nærme sig dem og udveksle telefonnumre, måske han vil bare sælge direkte til dig, og der gemmer ham nogle tid fra at oprette på loppemarked. (det er en stor motivator)
5) tage det et skridt videre, og tilbyde at sælge deres varer på eBay for dem. Du vil ofte finde forhandlere, der hyppigt salg på loppemarked til at slippe af med ekstramateriale, de ikke kan sælge i deres butik.
Et tip til at huske når man går på loppemarked, holde i sindet af eBay priserne på visse varer. Kigge efter unikke gaveartikler, cd’er, dvd’er, tøj & kostume smykker. Jeg er sikker på der er en ton flere ting, som jeg kunne nævne, men det er meget vigtigt for dig at gøre din egen forskning og se, hvad sælger. Det vil ikke tage dig for lang tid at finde ud af, hvad er den bedste poster at få fat på.
Du kan finde masser af rigtig gode priser på brugte varer på loppemarked og masser af nye varer også. Så prøv loppemarkedet, jeg er sikker på du vil finde masser af skatte der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.