Franchise – succes, og du

Mange mennesker tror, at eje en franchise vil gøre dem rige, finansielt sikker, og giver liv i deres drømme. Sande, franchise har en meget høj succesrate, og en meget høj Tilfredshedsgraden blandt deres ejere. Men er denne succes sikret når du køber en franchise? Nej!
Der er ingen garantier i liv eller i franchise. Der er de lejligheder, hvor franchise ikke er rentable, mister penge, og luk. Selv om de fleste franchises giver en gennemprøvet business system, er ikke alle ejere bevist.
Mange indgå franchise-system, tænker alle de behøver at gøre er kommet op med penge til at få virksomheden åben, og det vil køre sig selv og de vil tjene penge. Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har haft en prospektiv franchisetager sige til mig, “Jeg ønsker en franchise, der gør en masse penge”. Nå, jeg har nyheder til dig, det er hårdt arbejde.
Du nødt til at arbejde det system af franchisen. Mange franchisetagerne har imponerende baggrund og uddannelse, mange fra etablerede holdninger med top virksomheder. Men nogle har en vanskelig tid at gøre, “uanset hvad det tager”, at køre virksomheden. Hvad enten det er marketing- eller salgsmateriale, til at tage ud papirkurven og rengøring af toiletter, bør intet være under dig at holde din virksomhed opererer og rentable.
Hvis du ønsker at være franchisetager, acceptere det faktum, at du vil have en “franchisegiveren” vejlede og lede dig. De har på meget på spil som du, og deres omdømme er på linjen. Husk din succes er deres succes, så de vil give feedback, støtte og retning med din virksomhed. Dog kan nogle nye franchisetagere, kommer fra corporate holdninger, føler de ikke savn hvilken som helst retning og kender bedst på hvordan at køre virksomheden. Dette kan være katastrofale. De bedre franchise har brugt år på at udvikle deres systemer, følge dem!.
Lær hver arbejdsplads og hver position af din virksomhed. Være i stand til at træde til og hjælpe når det er nødvendigt. Være klar, når medarbejdere afsluttes, ikke vise, eller simpelthen tror du kan sukkerærter uden dem. Jeg kan fortælle dig fra personlige erfaringer, alle disse ting til at ske. Den sidste ting du ønsker er en af dine medarbejdere, at have en overhånd med din forretning, fordi du ikke kan udføre deres job.
Være i stand til at acceptere det faktum, at du ikke “ved det hele”, uanset hvilket af dine tidligere erfaringer og ekspertise. Lyt til din franchisegiver og andre franchisetagere. Det er din virksomhed, men de har gjort det længere. Udnytte deres viden og ekspertise. Den forkerte holdning kombineret med et par dårlige beslutninger kan bringe dine investeringer og din drøm.
Husk, den ene store variabel i en franchise succes er du. En franchise kan være en meget givende og profitabel virksomhed når drives den rigtige måde, af den rigtige PERSON!
(Copyright 2005-ehbvi-www.businessventureinc.com)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.